Amerikanske cookies med lakrids og tranebær
Ja.. De er altså gode! Jeg har brugt Kick-lakrids/karamel i dem. Men man kan sikkert også godt bruge andre lakridskarameller :) Og så er de meget nemme at lave... mmmmh
200 g smør
300 g. brun farin (eller halvt sukker/halvt muscovadosukker)
2 æg
250 g mel
50 g havregryn
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk salt
100 g lakridskaramel (her Kick, svarende til 5 stænger)
50 g tørrede tranebær
Pisk smør og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æg og pisk med. Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt til smørmassen. Pisk sammen.
Hak karamellen i små tern og tilsæt med tranebærrene.
Sæt på bageplade med en spiseske (bare som klumper). Bag i ovnen i ti minutter ved 200 grader. Når de er færdige tager du en ske og presser dem flade. De vil stadig se våde ud, men de skal lige køle af for at sætte sig :)
Nam!
Andre smagsvariantioner kunne være mørk chokolade/valnødder, hvid chokolade/blåbær, karamel/hasselnød... Og alt muligt andet :) Vil du have endnu mere spark i lakridsen, så kan man selvfølgelig tilsætte lakridspulver til dejen også, men jeg synes nu, at de her er gode, som de er.
Etiketter: bagning, dessert, Opskrifter
0 kommentarer:
Send en kommentar
Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]
<< Start