2/11/2013


Der spises pandekager til morgenmad, øves kravleteknikker, drikkes spandevis af kaffe, tændes op i brændeovnen, leges med lego, hækles... meget... - kort sagt; det er vinterferie og vi passer hus for mormor og morfar, mens de gør løjperne usikre sydpå. Det er dejligt med fri sammen allesammen og tid til bare at være. 

Vi nyder at være husejere for en uge og sukker efter selv at have en have, hvor vi kan lukke børn og andre med krudt i måsen ud, så man ikke er tvunget til at stå og spytte i en coffee to go på fjerde time på en tilfældig legeplads på Nørrebro, mens man gentagende gange hører sig selv messe "er du ikke snart færdig med at grave?" (og nej - det er ældsten sjovt nok aldrig snart).

 På trods af nu fire-fem dages intensiv øvelse (og tidligere 18 år samboende med brændeovn) kan ingen af os dog endnu bryste os af titlen "Flammernes Herre" - det er faktisk slet ikke så nemt at tænde op i en brændeovn, som man skulle tro. Men det lykkes (for det meste i fællesskab/banden og svovlen), og vi nyder masser af tid - sammen :)

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start