Malede gulve

9/18/2013

Malede gulve

Hjemme hos os har vi malede gulve i køkken og gang. Jeg er rigtig glad for de lyse gulve og synes at det giver en god sammenhæng køkken og gang imellem, at de er i samme farve. Dengang vi flyttede ind, var det kun gulvet i køkkenet, der var malet og gulvet i gangen var sæbebehandlede. Men med vinterstøvler og to unger, der slæber en halv sandkasse hjem hver dag, så går det altså ikke med gulve, der ikke bare kan tørres over. Nu efter at have boet her i to år, er det dog ved at være tid til, at de skal friskes op igen. Vi har snakket om en farve, men er blevet enige om, at det nok er bedst bare at holde dem hvide - så bliver man nok ikke træt af det. I vores gamle lejlighed havde vi malede lysegrå gulve - det var også flot. Vi har også flere gange snakket om at få lakeret alle de resterende gulve i lejligheden, men tror dog at det bliver et for stort et arbejde lige pt. Inde på Malerlager.dk har de både lak til gulvet og maling til gulvet.... Så måske man bare skulle kaste sig ud i det? Hvis man selv vil kaste sig ud i at male gulve, så har Herligheder en god DIY.


Indlægget er sponsoreret

Etiketter:

2 kommentarer:

Klokken 9/19/2013 , Blogger Mirjam Theresa sagde ...

Hvor ser det lækkert ud. Vores fremlejede lejebolig i DK har de der sarte og vistnok ludbehandlede gulve - de ser fine ud, men man skal passe ret meget på dem. De hvide her ser også skønne ud og virker mere praktiske :)

Kh. Mirjam

 
Klokken 9/20/2013 , Blogger Thea Vaskavulla sagde ...

ja det er også sådan nogle gulve vi har i vores stue/børneværelse/soveværelse - jeg er ved at blive sindssyg af at holde dem :-/ men de er vildt flotte :)

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start