hækle hækle hækle...

11/09/2012

hækle hækle hækle...

Det er jo noget man bliver bidt af det stads! Der nu blevet hæklet mange kager, svampe (altså sådan nogle efterårs-pynte-nogen) og et æble til min mand - han er lærer;) Så nu har han det i sine nøgler.


Det er hæklet freestyle uden opskrift - når først man har lært hvordan "det virker" når man gør de forskellige ting, så er det bare om at kaste sig ud i det. Det er enormt tilfredsstillende sådan at kunne et håndværk -selvom jeg jo godt ved at jeg har lang vej endnu på hæklefronten. Ydermere er sådanne små ting som legemad dejlig hurtigt at lave, så man har hele tiden en "juhu, nu er den færdig"-succes.

Nu er det weekend efter en laaaaang uge med lange dage. Begge gryntebøffer er efterhånden putttet (kan dog høre ældsten synge "jeeeeeeg gik mig over sø og land...", men sove skal han nok snart (at dømme efter hans lydniveau er faren i hvert fald gået omkuld under putningen, ellers var han nok blevet bedt om at dæmpe sig lidt). Nu står den på fuld hygge i sofaen i aften og måske en cupcake eller to - kaloriefri of cause ;)

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start