Jeg kender tre søde piger

5/28/2011

Jeg kender tre søde piger

Jeg kender tre søde piger på henholdsvis 2,5 år, 3 mdr. og 2,5 mdr. Da jeg den anden dag gik en tur i "lokalområdet" kom jeg forbi denne butik Husflid. Det er en butik på Østerbro, der sælger ægte retrostoffer fra 60'erne og 70'erne og har i det hele taget bare rigtig meget fedt. jeg falder faktisk bogstavelig talt i svimer. Jeg kan bruge uendelig lang tid derinde- og så har de samtidig et værksted, hvor de sidder og laver ting og sager af alt det fantastiske stof- nuuuuj jeg er stangmisundelig, tænk at have sådan en butik :) Nå men lige meget hvad - jeg fik 3 metre.  ægte 70'er-blomstret gardin (tror jeg det har været) for en flad 50'er, og tre meter passer lige til tre kjoler til søde sommerpiger :)

Det blev til disse tre

Denne kjole er til min dejlige niece Clara. Kjolen er ikke så lang, da Clara kun er 3 mdr., og kjole til sådan en lille størrelse ender alligevel med at kravle op på ryggen når hun ligger på den, så den burde kun lige gå ned og dække bleen :)

Denne kjole er til Claras lille veninde Lærke på 2,5 måned. Sådan nogle små størrelser har jo en lidt mærkelig pasform, så derfor er der her sat bindebånd ind for at markere en eller anden form ligesom der er elastik på Claras.

Denne her kjole er til Lærkes storesøster Linn på 2, 5 år (faktisk vist nok et par måneder ældre). Den er lavet i str. 3 år efter et grundmønster fra Elsebeth Gynthers "Nyt Børnetøj 0-4 år", mens udskæring, lukning og detaljer er "selvdesign". Jeg ser desværre ikke den lille Linn så tit, så det er svært at bedømme om størrelsen er rigtig, umiddelbart synes jeg den virker meget stor, men jeg har også kun en 14 mdr. gammel dreng at sammenligne med, og de vokser jo også lidt i det 1½ år der går før de er 2,5.. Så mon ikke det kommer til at passe meget godt?... Det håber jeg. Nu har søstrene i hvert fald ens sommerkjoler.

Disse bukser er også til niecen- Forret er det samme som i Linns kjole ovenover og stammer fra en dug med med  blomster.
Så nu skal de bare skippes af sted til aftagerne så de kan blive brugt i sommervejret :)

Etiketter: , ,

2 kommentarer:

Klokken 5/28/2011 , Blogger Signe Høj Nielsen sagde ...

Ihh, de er så fiiine :-D Glæder mig til at putte min sommerpige i den kjole :-)

 
Klokken 5/28/2011 , Anonymous Anonym sagde ...

Jeg kan slet ikke beskrive hvor rørt jeg er her i den anden ende... Nu ved vi hvad de to unger skal have på til brylluppet! De er helt fantastisk smukke! Tusinde tak.

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start