I biffen med de små

1/29/2014

I biffen med de små

I fredags vågnede den ældste op og havde lidt feber. Derfor kunne han selvfølgelig ikke komme i børnehave. Han startede i ny børnehave i mandags i sidste uge, og selvom det er gået rigtig godt, så har han også været en meget træt dreng, når han kom hjem, så egentlig var det fint at holde fredag hjemme. Der var ikke andet galt med ham end let feber, så vi besluttede at få det bedste ud af sådan en syge-hygge-dag og tog i biografen. Vi så Alfons Åberg - Hokus Pokus, og den kan virkelig anbefales til børn lige omkring 4 år; han syntes, at den var så god. Mens vi satte os til rette i mørket og glædede os til at filmen startede, kom der selvfølgelig også en masse forfilm til nye film, der kommer. En af dem, der snart kommer er LEGO the Movie. Harald på knap fire er ikke helt gammel nok til den endnu; det der med alt for lange og komplicerede handlingsforløb mister han interessen for, men både han og jeg grinede under forfilmen - den så faktisk ret sjov ud. Normalt kan jeg godt have det lidt anstrengt med legetøj, der pludselig skal laves om til en tegnefilm; de bliver altid lidt for selvhøjtidelige og humorforladte (kan f.eks. huske Barbie-filmene, fra da min søster var lille = usjov), og jeg kan godt lide sjove film. Så at vi begge grinede undervejs var et klart plus. Der er da også hevet store navne ind til filmen - f.eks. lægger Morgan Freeman og Will Ferrell stemme til nogle af karaktererne. Historien handler om Emmet, en helt almindelig LEGO-mand, der fejlagtigt bliver identificeret som den vigtigste mand i verden og som derfor skal redde verden. Som enhver anden unge på knap fire kan Harald selvfølgelig også godt lide LEGO, så det kan godt være at det var det, der gjorde at han så helt optaget ud, da traileren rullede over lærredet, men jeg synes at den så helt morsom ud.

Harald har også fået en trøje nu med to af LEGO-filmens karakterer; Good Cop og Bad Cop. Apropos ting, jeg ikke er meget for, så er det egentlig print på tøj; synes bare ikke det er særlig pænt, fordi jeg er virkelig kedelig;) Men altså; jeg synes at den her er ret hæderlig, og egentlig også meget sjov fordi der står "Policed to meet you" på den - det' da skæg! Ville bare ønske at der ikke også var et stort LEGO-logo nede i venstre hjørne; less is more, som man siger, men man kan jo ikke få det hele... Men altså, Harald er meget glad for den og ikke mindst for den lille LEGO-mand, der fulgte med... Harald har en alder endnu, hvor det mest er Duplo, der leges med, fordi han selvfølgelig også leger med det sammen med lillebror på 1,5 år, så sådan en lille LEGO-mand er altså ret eksklusiv for en knap fire-årig. Vi har tidligere haft tøj fra EGO og print eller ej, så er det i en virkelig god kvalitet, og også til den smalle side, hvilket er rart, når man har en ret tynd dreng.


Trøjen kan købes her  sammen med en masse andet tøj med filmens karakterer på. Inde på LEGO Wears hjemmeside er der også lige nu tilbud på overtøj og en masse andet tøj.


Indlægget er lavet i samarbejde med LEGO Wear

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start