Hvor læser du med fra?

6/20/2013

Hvor læser du med fra?

Nu er der ikke længe til, at Google Reader eftersigende lukker og slukker - hvis du følger med via "Faste læsere"-funktionen, skal du altså lede efter et andet sted, at læse med fra... Selv bruger jeg Bloglovin til blogs og er fint tilfreds - du kan også vælge at følge bloggen her på Facebook; se link ude til højre. Der lægger jeg links til indlæg op og kommer med små billeder osv., som ikke lige når at blive til hele indlæg.3 kommentarer:

Klokken 6/20/2013 , Blogger Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Er du 100% sikker på at faste læser-funktionen forsvinder? Jeg ved godt at google reader forsvinder, men indtil videre har jeg ikke forstået det som om at faste læser funktionen forsvinder.
K.h.
Christina

 
Klokken 6/21/2013 , Blogger Thea Vaskavulla sagde ...

Er overhovedet ikke sikker - det er kun det jeg har læst rundt omkring i blogland:) Men måske det hele bare er sådan en "åh nej nu bliver det år 2000 og alt går ned"-panik, der har spredt sig :-P Håber den bliver ved med at være der, for jeg kan egentlig bedst lide "den gamle" måde at følge blogs på :)

 
Klokken 6/25/2013 , Blogger Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Jeg bliver indtil videre hængende via google friend connect men hvis det lukker skynder jeg mig at følge dig via bloglovin:-) Fantastisk dukke DIY du har lavet! Mange tak.

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start